Omdat ik het belangrijk vind dat de mensen die ik fotografeer helemaal op hun gemak zijn, kom ik regelmatig op plekken waar ik nooit geweest ben. Zo namen Chantal en Marten mij en hun meiden mee naar het prachtige natuurgebied de Oranjezon. In de 6,5 jaar dat wij op Walcheren wonen hoorde ik ervan en had ik me vaak voorgenomen om daar eens te gaan kijken, maar het was er nooit van gekomen. Een gemiste kans, want Wauw wat is het daar prachtig! Dus deze mooie plek staat nu ook op mijn ideeën lijstje voor fotoshoot-locaties.

Maar goed, dit lieve gezin en ik wandelden dus door dit mooie gebied. We genoten van de omgeving, de dieren en zij van elkaar. Een heerlijke ochtend, een heerlijke shoot en een fijn resultaat. Ik laat jullie graag een kijkje nemen bij deze schoot.

En ik heb nog een klein verhaal bij de prachtige zwart-witte actie foto, het ging namelijk zo... We maakten een beetje geposeerde foto, met zijn viertjes op de berg. Maar ik was er al snel klaar mee, dus riep: en nu met zijn alle naar beneden rennen (wie bedenkt nou zoiets met kleine kinderen!) En daar gingen ze.. De jongste struikelde natuurlijk over haar eigen benen, mama sprong er prachtig overheen en had haar in no time in haar armen <3. Mooooi mooi gezin, wat kan ik jullie een mooie actiefoto meegeven.