Alweer een jaar geleden mocht ik collega fotograaf Bianca en haar mooie gezin op de foto zetten. Een sessie op zijn Joska's: samen wandelen, met de bal spelen en lekker stoeien. Heerlijk vind ik dat op de foto te zetten! En als ik de foto's bekijk geniet ik weer van dit mooie gezin. Maar ook komen mijn zenuwen weer naar boven, want ik was echt een beetje uit mijn doen doordat de politie ons wegstuurde in verband met een lek bij een chemisch bedrijf. Gelukkig vonden we nog een andere leuke plek waar het wel veilig was en bleek er achteraf niks aan de hand te zijn. Maar manman ik was wel geschrokken! Gelukkig zijn de foto's gewoon ontzettend leuk! En is Pumpkin fotograaf Bianca blij met de foto's die ze afgedrukt in haar huis heeft hangen. Ook jullie mag ik de foto's showen! Dus hier een kleine selectie: