In de herfst krijg ik zo ongelooflijke fotografie kriebels!! In de herfst neemt mijn leven een stapje terug. Een stapje terug na een heerlijk drukke zomer. Een zomer waarin ik met de dag leef, het lekker druk heb en geniet van ieder moment. Maar in de zomer wordt ik ook opgeslokt, doordat alles leuk en mooi is en vergeet ik foto’s te maken. Voor mij is de herfst echt tijd van stilstaan, oogsten, voorbereiden op de winter en tot mezelf keren. En ik merk dat ik erg tot rust kom als ik erin mee ga. Als ik de zomer loslaat, toegeef dat de winter in aantocht is en me daarop voorbereid. En dan krijg ik dus die onwijze drang om te fotograferen, om herinneringen te vereeuwigen, om al het moois wat ik heb, nooit meer los te hoeven laten. Zodat ik op een donkere winterdag, als ik het even niet meer weet, kan nagenieten van die bijzondere herinneringen.

En dan heb je natuurlijk nog de schoonheid van de herfst die mij ongelooflijk inspireert. De lage, zachte zon. De prachtige kleuren van zonnebloemen tot de blaadjes die de bomen loslaten. Dus toen ze een paar weken geleden prachtig weer voorspelde, besloot ik een fotoshoot weg te geven. Een fotoshoot om jullie te laten zien hoe prachtig de herfst is èn om mooie herinneringen mee te geven voor op zo’n donkere winterdag. Ik denk dat ik tijdens de weggegeven shoot wat mooie herinneringen heb kunnen meegeven. En ik deel ze natuurlijk ook graag met jullie!