Volgens mij bestaat er geen mooier moment om mijn borstvoedingsfoto's in de spotlight te zetten dan de wereld borstvoeding week! Lees er in deze blog meer over! En ik sluit de blog af met een mooie korting op een borstvoedingsshoot.

Deze week staan we even stil bij borstvoeding omdat het wereld borstvoeding week is. Dit jaar is het thema: Breastfeeding, foundation of Life! Omdat deze wereld vol ongelijkheid, crises en armoede is en borstvoeding de fundering is voor een levenslange gezondheid voor baby’s en moeders. Een betere start kan een kindje natuurlijk niet krijgen, zeker als moeders geen toegang hebben tot veilig drinkwater. In Nederland hebben we gelukkig veilig drinkwater en toch is borstvoeding de beste start voor moeder en kind. Maar borstvoeding is niet vanzelfsprekend, het is soms een stuggle, soms lukt het helemaal niet en soms gaat het vanzelf. We missen informatie, voorbeeld en steun van elkaar. Daarom vind ik de onderstaande foto zo mooi: twee beste vriendinnen en liefdevolle mama's die genieten van hun kindjes.

Helaas worden kindjes veel te snel groot en verdwijnt deze onwijs intieme en bijzondere periode al snel als vage herinnering in ons geheugen. Om deze herinnering scherp te houden ben ik altijd onwijs blij als mijn borstvoedingsfoto's voorbij komen. Of het nu van de eerste weken was of de foto's van toen ze al ouder werden (de oudste dronk 2,5 jaar bij mij en de jongste drinkt nu nog en is bijna 2). Het zijn herinneringen om te koesteren!! Om deze reden maak ik graag mooie, ontspannen en knusse borstvoedingsfoto's van jou! En geef ik tijdens de wereld borstvoeding week een leuke korting: als je mij voor 7 augustus 2018 een berichtje stuurt en een shoot reserveert, krijg je een mini (borstvoeding) lifestyleshoot voor 90 in plaats van 110 euro!