Ik ben Joska, mama van drie kindjes en fotograaf. Mijn moederschap èn fotografie avontuur begon tijdens de zwangerschap van onze oudste in 2013. Ik wilde goed leren fotograferen voor onze baby, zodat ik herinneringen kan vastleggen die ze de rest van haar leven mee kan nemen. De foto's vielen onwijs in de smaak bij mijn vrienden en familie. En omdat ik zoveel energie krijg van het maken van foto’s waar mensen op staan zoals ze zijn, is fotografie is uitgegroeid tot mijn werk.

Naast fotografie ben ik gek op kleding naaien en breien. Ben ik graag buiten en het maakt mij dan echt niks uit wat voor weer het is. Ik hou van spontane acties, zo zijn wij in 2011 naar Zeeland verhuist. Ik ben echt verliefd geworden op Middelburg en zijn omgeving en ben super dankbaar dat ik mijn kindjes hier een warm nest mag geven. Ik draag de jongste dan ook elke dag en geef al meer dan 5 jaar borstvoeding.

Werkwijze

Ik vind het heerlijk om met mensen op pad te zijn op hun eigen favoriete plekje. Dit kan buiten zijn, maar ook gewoon lekker thuis. We gaan er heen, we spelen, kletsen en ik maak de foto’s. In het begin is het vaak wat onwennig, maar al snel zal iedereen zich op zijn gemak voelen. Als ik voldoende foto’s heb ga ik naar huis om de mooiste plaatjes te bewerken. Ik stuur zo snel mogelijk een preview en als de shoot klaar is krijg je ze in groot en kleiner formaat digitaal opgestuurd. En natuurlijk kan je altijd nog prachtige professionele producten bijbestellen.

Waar kan ik boeken?

Wil je zo'n leuke shoot? Stuur mij dan gelijk een berichtje via het contactformulier! Natuurlijk mag je ook nog even rondkijken op mijn portfolio, reviews, prijslijsten en tussen de blogs.