1 augustus 2016

Wereld borstvoedingsweek, dit is zo'n week dat ik onwijs heimwee naar het borstvoeden krijg. Toen ik net zwanger was dronk dochterlief (toen 2,5jaar) iets minder dan iedere dag, maar door de zwangerschap raakte mijn mama-melk helemaal op. Super jammer vond ik dat, maar het was een mooi natuurlijk proces. Nu hoef ik gelukkig niet lang meer te wachten tot ik ons tweede kindje aan de borst mag voeden. Ik ben nu 36 weken zwanger en hoop dat deze tweede prinses minstens zo lang van mijn mama-melk gaat genieten.

Maar genoeg over mij. Wellicht geef jij wel borstvoeding tijdens deze World breastfeeding week en vind je dit een mooi moment om deze bijzondere periode vast te leggen. Dan heb ik een mooie korting voor je: deze week krijg je namelijk 25% korting op borstvoedingsfotoshoots met de code: WBW

Daarnaast ben ik geïnspireerd door het logo van World Breastfeeding Week (zie hiernaast) en geef ik ook een bijzondere borstvoedingsfotoshoot weg, namelijk een partner shoot waarin duidelijk wordt dat de partner de borstvoedende vrouw steunt! Wil je winnen? Reageer op mijn facebookpagina (onder de post over deze blog) waarom jouw partner zo'n geweldige steun is voor jouw borstvoeding. Ik zal vrijdag 5 augustus een winnaar kiezen die samen met haar partner deze bijzondere partner-borstvoedingsfotoshoot cadeau krijgt.

Voorwaarden: ik mag de foto's opnemen in mijn (online) portfolio, de shoot vind plaats op een locatie naar keuze op Walcheren (meer dan 7km van Koudekerke reken ik reiskosten) en jullie zijn op korte termijn beschikbaar. Je krijgt hiervoor een gezellige shoot met 2 grote digitale foto's. Daarnaast kan je meer foto's bijbestellen.