10 juli 2016

Het is alweer half juli geweest en tijd om jullie eens op de hoogte te stellen van mijn plannen rondom de laatste loodjes van mijn zwangerschap en de komst van onze tweede prinses. Ik ben nu 34 weken zwanger en het wordt zwaar. Mijn buik is groot aan het groeien, de ongemakken worden steeds overheersender en het is bijna zomervakantie waardoor ik niet meer die fijne peuterspeelzaal-ochtendjes heb om te werken of rusten. Het is dus tijd om keuzes te maken!

Met fotograferen wil ik gewoon niet stoppen! Ik vind het ZO ongelooflijk leuk! Met mijn nieuwe lens is het helemaal een feest en kan ik weer lekker verder groeien en steeds mooiere foto's maken. Ondanks dat ik soms misschien over mijn grenzen heen stap, zou ik het niet willen missen. Ik wil dan ook gewoon fotoshoots blijven aannemen tijdens mijn 'verlof', niet te veel en met een beetje extra flexibiliteit van jullie kant, maar ik wil echt niet stoppen tussen 1 augustus en 20 november!

Het naaien van kleertjes en andere dingen wordt wel echt lastiger met een grote buik, maar ook zometeen de kleine meid erbij. Daarnaast haal ik meer energie uit een uurtje fotograferen dan uit een uurtje naaien. Ik ga dan ook stoppen met naaien voor jullie, sorry! Met één uitzondering: poppendragers. Die blijf ik wel naaien, want die vind ik wel echt HEUL erg leuk! Dus via Poppendrager.nl kunnen jullie blijven bestellen op aanvraag! Wel met 3 weken levertijd, niet teveel opdrachten tegelijk en ik ga ook met 'verlof' tussen 1 augustus en 20 november.