Afgelopen weekend trok ik mijn (oude) stoute schoenen aan en deed ik als fotograaf mee met Trash the dress Zeeland. Wauw wat een bijzonder evenement! Het concept: trek een blik gekke mensen met mooie jurken en (maat)pakken open, zet er een berg fotografen bij en ga los. De sfeer was heerlijk, gemoedelijk en leerzaam.

Ik was totaal uit mijn comfortzone. Waar ik met mijn camera normaal onzichtbaar probeer te zijn en plaatjes schiet van de situatie hoe die is, werd hier van mij gevraagd of ik de modellen aanwijzingen wilde geven en werd er vooral geposeerd. Daarnaast ben ik gewend aan kindjes en mama's fotograferen en niet grote mensen die poseren in mooie jurken. Maar ik heb het onwijs naar mijn zin gehad en heel veel geleerd! En ben ook niet ontevreden over het resultaat, zie de foto's hieronder. Als je op de grote foto klikt, zie je ook de verticale foto's helemaal.