14 juni 2016

Begin maart fotografeerde ik in samenwerking met borstvoedingsorganisatie La Leche League een heel stel borstvoedende vrouwen. Een super leuke ochtend waar ik eerder een blog over schreef. Vandaag mag ik super trots vertellen dat een selectie van mijn foto's gebruikt wordt door de organisatie! Kijk maar eens:

Op de eerste pagina van de website van La Leche League struikel je al meteen over een van mijn foto's! Herken je hem? Die linker foto!

En als je dan doorklikt op de pagina voor ouders, staat er daar nog een foto van onze meeting begin maart. En af en toe verschijnt er ook een foto van mijn hand bovenin de banner.

Maar niet alleen op de website vind je mijn foto's, ook staan ze in een paar folders. Bijvoorbeelde de folder "Borstvoeding geven na seksueel misbruik", daar vind je deze foto.

En wellicht komen borstvoedende mama's mijn foto nog veel vaker tegen. Want als je 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar borstvoeding geeft kan je gratis een mijlpaalkaartje aanvragen. En op het kaartje van 1 jaar borstvoeding, staat een van mijn lievelingsfoto's!

Ik ben super trots en vind het helemaal leuk dat mijn foto's niet alleen bij jullie thuis aan de muur hangen, maar nu ook worden gebruikt bij voorlichting over borstvoeding.

Wil je nou ook wat foto's van mij, maar wil je ze privé houden? Dat is geen probleem, ik overleg àltijd voor ik iets publiceer! Voor meer informatie over fotoshoots verwijs ik je naar fotografie.