Een tijdje terug kreeg ik een heel leuk berichtje van een zwangere mama. Ze schreef dat ze een heel leuk kledingstuk van mijn hand cadeau gekregen had en dat ze op mijn site zag dat ik zwangerschapsshoots doe. Dat wilde ze wel eens proberen samen met haar zoon en man. Dus zo prikten we een datum voor een shoot en brainstormden we over een locatie. Het werd het strand bij Rithem, maar als het nou weer zo zou regenen hadden we een plan B: met paraplu's in Middelburg en een taartje bij de Juf.

Ik was helemaal enthousiast, het strand is altijd goed, maar al heel lang stond er een shoot met paraplu's op mijn foto-wensen lijstje. Dus ik hoopte op weer zo'n typische 2016 zomerse dag met veel regen. Nou Joska, know what you wish for: het goot! Natuurlijk had ik mijn camera al helemaal voorbereid op een uurtje in de regen, maar toen ik mijn regenjas aan wilde doen realiseerde ik me dat die helemaal niet meer past met die dikke babybuik en een paraplu is ook geen optie tijdens het fotograferen! Achja, dan maar een beetje half dicht en nat, gelukkig ben ik niet van suiker en was het helemaal niet koud. Daarnaast mocht ik halverwege nog even opdrogen met een lekker kopje thee en taartje bij de juf. Echt geen straf dus!

En het resultaat van de shoot? Ik ben er blij mee en ik kreeg de feedback: "Achteraf ben ik echt blij dat we regen hadden die dag, het geeft een heel leuke sfeer op de foto’s." Vinden jullie dat ook? (klik even op de foto's dan zie je ze helemaal)