15 januari 2015

Naast een heerlijke vakantie stond de laatste tijd vooral in het teken van het weggeven. De feestdagen, babyshowers, kraamcadaus en weggeef acties. Allemaal leuke gelegenheden om eens wat te maken van mijn reststofjes of waar ik zelf zin in had. Zie onderaan foto's.

Met sinterklaas trekken wij altijd lootjes en gezien wij een zwanger stelletje trokken zag ik mijn kans schoon. Ik maakte een babytje van papier met een super schattig paddenstoelen-kikker pakje aan een stuk.

Weggeef acties. Om wat meer bekendheid te krijgen hebben we op verschillende sites weggeef acties gedaan. Hiervoor maakte ik een stel Kikis van ByKay draagdoekenstof en een aapjes kwijlbandana.

Ook werd ik uitgenodigd voor een babyshower. Helaas kon ik op het laatste moment niet komen, dus stuurde ik het cadeautje per post. Meisjesmama in spe was helemaal blij en postte de eerste foto op haar Facebook pagina.

Ben je ook op zoek naar een leuk cadeau!? Kijk dan in de webshop!