1 mei 2016

Al een tijdje zijn er wat minder updates als eerder en zijn mijn levertijden van twee naar drie weken verschoven. Dit komt omdat ik heel erg druk ben met een heel leuk, mooi en groot project: ons tweede meisje groeit namelijk in mijn buik! Die groei kost mij erg veel energie, de eerste drie maanden ben ik erg moe en ziek geweest, vervolgens gooide bekkenpijn roet in het eten en bleken mijn ijzer waarden wel erg laag. Maar nu 23 weken zwanger, aan de ijzermedicatie en braaf iedere middag met peuter op bed, gaat het weer veel beter! En is het eens tijd om jullie op de hoogte te stellen van dit fijne nieuws!

Maaaar, dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik geen tijd meer heb voor jullie! Ik ben nog steeds beschikbaar voor fotoshoots en alle spulletjes uit de webshop en op aanvraag. Tot ik over een week of 13 met verlof ga.

Ondertussen grijp ik natuurlijk ook iedere kans aan om lekker voor die kleine meid achter de naaimachine te kruipen! Zo maakte ik al een paar setjes zoogkompressen, kwamen er wat jumpsuits uit mijn handen en ligt er een stapel voorgeknipte wasbare billendoekjes of toetenpoetsers te wachten om onder de naaimachine te gaan. Maar ik heb natuurlijk nog heel veel plannen: wat dacht je van een stapel super schattige jurkjes en kwijlbandana's!

Ik hou jullie op de hoogte!