3 juni 2014

Om te beginnen is mijn dochter 1 jaar geworden. Een bijzondere dag, die wij graag op een leuke manier wilden vieren. Al snel besloten we dat het leuke dagen voor ons meisje moest worden. Haar echte verjaardag hielden we voor onszelf en de dag erna zouden we gaan lunchen met de familie en vervolgens vanaf huis naar het strand wandelen met iedereen die mee wilde. Met dank aan pintereset, weinig geld en mijn creatieve brein ontstond er een mega to do list: van verjaardagsfotoshoot van mijn dochter tot eten koken en van tafel dekken tot bedankjes maken. En ondertussen moest er nog even een opa-bedankt-voor-het-verzorgen-van-ons-toen-wij-buikgriep-hadden-cadeau en een oma-is-lief-moederdag-cadeau gemaakt worden, want ik heb uitgevonden hoe je foto's op een canvasdoek kan maken!! (later meer daarover)

En om iedereen te bedanken voor deze mooie dag heb ik een van de foto's van de shoot gebruikt, een gedichtje geschreven en deze geprint op groeipapier. Groeipapier is papier waar zaadjes in zitten. Je doet het onder de grond, geeft het water en een tijdje later komen er veldbloemen uit (ik moet het altijd nog een keer uittesten :P). Nog even dubbel gevouwen en een ballon eraan en iedereen had wat moois om mee naar huis te nemen!

De schrijf-inspiratie was een tijdje op, de overleefmodus was aan en ik heb jullie zwaar verwaarloosd! Tijd om daar verandering in te brengen. Ik heb namelijk niet stil gezeten!!

Na een paar dagen knutselen, fotograferen en verbouwen was ons huis helemaal feestje-proof. Helaas ben ik vergeten om mooie foto's van alles te maken. Een lange tafel, met placemats met namen gemaakt van een goedkoop tafelkleed, bijpassende servetjes, waxinelichtjes met wasitape in wijnglazen, potjes en bakjes versiert met het zelfde tafelkleed. Verder maakten wij bloemen van ballonnen, een grote poster op het raam en hingen we natuurlijk slingers op. We dekte de tafel met een boel lekkers, trokken een blik lieve mensen open, we kregen mooi weer en hadden een geweldig geslaagd feest!