12 september 2015

Na de geboorte van mijn dochter besloot ik thuisblijfmama te worden. Maar omdat ik niet graag stil zit, startte ik in januari 2014 Creatief en Tijd. Dit begon als weblog over mijn creatieve bezigheden en tips & trucs om zo snel mogelijk van het huishouden af te zijn. Ik blogde, freubelde, deed een beetje mijn huishouden en begon steeds vaker foto's te maken. Meer en meer kreeg ik naai- en fotografie opdrachten en langzaam groeide Creatief en Tijd uit tot een klein bedrijfje. Naast de opdrachtjes van vrienden en kennissen, leverden internet en Facebook mij ook alsmaar meer klanten op. Aldoende leerde ik, ik groeide en vond beter mijn plek en richting en zo groeide ik uit de naam en visie van Creatief en Tijd.

Puur Joska is mijn nieuwe naam geworden. De naam waaronder ik spulletjes maak voor jonge gezinnen, van jumpsuits voor de kleinsten en zoogcompressen voor mama tot foto’s van het gezin voor aan de muur. Ik hou van simpel, mooi, uniek en ik maak alles met veel liefde. En zo is Puur Joska de plek voor foto's, kleertjes en meer met liefde gemaakt voor jou en je kindje.

Op Puur Joska zal ik blijven bloggen over mijn producten, fotografie en wat mij zoal bezig houdt. De bekende jumpsuits, zoogcompressen en andere producten vind je in de winkel. En ook staat mijn fotografieportfolio online! Dus eindelijk één site waar al mijn creaties samen komen.