Weten jullie het nog? Geïnspireerd door het logo van de World breastfeeding week verlootte ik afgelopen augustus een borstvoedingsshoot waarin de steun van de partner naar voren kwam. Door mijn zwangerschap en de geboorte van onze kleine meid ben ik er na het bewerken van de foto's helemaal niet meer aan toegekomen om een blogje voor jullie te schrijven en dat terwijl het resultaat onwijs leuk is!

Uit de reacties kwam ook zo duidelijk naar voren dat de steun van de partner zo onwijs belangrijk is! Met een lijf vol hormonen was het voor mij natuurlijk onmogelijk kiezen tussen deze mooie verhalen, dus koos ik voor een loting. Een lootje werd getrokken, maar een aantal verhalen wil ik jullie niet onthouden:

”… mijn man is een super steun voor de borstvoeding. Telkens als ik erover denk om te stoppen dan helpt hij me toch weer op de gedachte om er nog mee door te gaan! ☺️ wat ben in trots dat ik het door mijn man al zo lang heb volgehouden”

“… Na de keizersnee was ik erg ziek en kon ik echt niks mijn ventje heeft ons dochtertje elke voeding aangelegd en ons beide verzorgd. En nu bijna 23 maanden drinkt ons draakje nog steeds graag mama melk”

“… Mijn man heeft ondanks het de eerste 2x niet lukte steeds volledig achter mijn keuze gestaan! Hij kijkt regelmatig zo vertederend naar ons voedingsritueelen brengt mij dan lief een kopje thee... En o wee als ik de tekens van zoonlief mis?! 'Schat, hij wil drinken hoor, wacht je niet te lang!' Haha, de schat <3"

De shoot was weer een heerlijke buiten-shoot in het Vlissingse Nollenbos. We wandelden, deelden onze borstvoedingsverhalen, genoten van de spelende kindjes en Janine gaf borstvoeding terwijl papa Daniel zijn aandacht verdeelde tussen zijn kindjes en vrouw. Wat een mooi gezin, wat een heerlijke ochtend en een fijn resultaat: