23 september 2015

Kwijlbandana's, ik ontdekte ze toen mijn dochter ongeveer een half jaar oud was. De eerste tandjes waren door en ik werd gek van het gekwijl. Een slabber vond ik veel te groot en ik was opzoek naar een leuke stylish oplossing. En al snel vond ik ze: kwijlbandana's! Ik maakte er een stel voor iedere outfit van dochterlief en schreef een tutorial voor degene die zelf creatief is. Natuurlijk maak ik ze ook op aanvraag en zijn ze te vinden in de webshop.

Nu groeien kindjes en ondanks dat de baby-bandana's nog wel blijven passen, worden ze wat aan de korte kant. Tijd om achter mijn tekentafel te kruipen en een wat groter patroon te tekenen. En zo ontstond de bandana XL: geschikt voor kindjes vanaf ongeveer één jaar.

Ondertussen kreeg ik de vraag of ik ook zulke slabbers kon maken voor een half verlamde vrouw. Ze gebruikte voorheen een soort slabbers, maar ze voelde zich daar niet fijn bij. Tijd voor iets met meer stijl. Ze klopte bij mij aan en ik ging aan de slag. Met een super leuk eindresultaat. Tijdens de productselfies realiseerde ik me dat ik er ook wel een wil!