Na de geboorte van mijn dochter in mei 2013 besloot ik thuisblijf mama te worden. In het begin vond ik dat onwijs moeilijk, want ik zit niet graag stil en 24/7 met mijn kindje bezig zijn is ook niet echt mijn ding. Mijn dochter wegbrengen was echter geen optie, dus besloot ik te beginnen met een weblog en te kijken waar ik uit zou komen. Zo gezegd, zo gedaan en in januari 2014 kwam Creatief en Tijd online, een weblog over mijn creatieve bezigheden en tips en trucs om zo snel mogelijk van het huishouden af te zijn. Ik blogde, freubelde, deed mijn huishouden een beetje en begon steeds vaker foto's te maken.

Na een tijdje bloggen begonnen mensen vragen te stellen: "kan je ook zo'n jumpsuit voor mij maken?", "Zo'n Kiki knuffeltje vind ik ook wel wat voor mijn kindje" en "kan je ook van die kwijlbandana's voor mij maken?". Daarnaast werd ik steeds vaker gevraagd voor een fotoshoot. En wat begon met een paar uur per week een beetje knutselen en fotograferen voor kennissen en vrienden, werd een steeds grotere hit op onder andere facebook. Ik leerde, groeide en vond steeds meer mijn plek. Ik groeide uit de naam en visie van Creatief en Tijd. En besloot om verder te gaan als Puur Joska en later alleen nog als fotograaf.

Ik ben Joska, mama van twee Zeeuwse meisjes die gek is op dingen maken en creeƫren. Fotograferen is mijn passie. Ik hou van simpel, echt, mooi, uniek en ik fotografeer met veel liefde. En zo is Puur Joska de plek voor lifestyle foto's zonder poespas met liefde gemaakt.