Mooie herinneringen aan bijzondere tijden zou ik nooit los willen laten, want telkens als ik eraan denk maakt mijn hart een sprongetje. Het geeft mij dan ook een geweldig gevoel als ik jou puur op de foto mag zetten en dat deze foto’s jouw herinneringen zullen ondersteunen. Dat ik jouw leven even stil mag zetten op het moment dat een herinnering gemaakt wordt. En dat deze herinnering nooit meer zal verdwijnen en intens blijft bestaan door het zien van de foto’s.

Met mij gaan jullie op pad, wat leuks doen, herinneringen maken. We gaan naar een locatie waar jullie graag komen en waar je helemaal op je gemak bent. Daar creëren we samen een ongedwongen, gezellige en spontane sfeer waarin ik jullie interactie, liefde en persoonlijkheden in de puurste vorm fotografeer. Herinneringen om nooit te vergeten, dat is fotografie voor mij. Dat is mijn passie.

Naast fotograaf ben ik ook moeder, verloofde, creatieveling, langvoedster, draagmama en misschien zelfs wel een beetje een geitenwollensok. Als ik niet bezig ben met fotografie, ben ik met onze kindjes, of aan het ploeteren achter de naaimachine of in onze volkstuin. Ik ben eigenwijs, sensitief en zit niet graag stil.

Zou je met mij op pad willen? Onder het kopje prijzen vind je meer informatie over mijn fotoshoots en de pakketten met de prijzen. Of je stuurt mij gelijk een berichtje om een fotoshoot te plannen of een vraag te stellen via het contactformulier.