Mooie herinneringen aan bijzondere tijden zou ik nooit los willen laten, want telkens als ik eraan denk maakt mijn hart een sprongetje. Het geeft mij dan ook een geweldig gevoel als ik jou puur op de foto mag zetten en dat deze foto’s jouw herinneringen zullen ondersteunen. Dat ik jouw leven even stil mag zetten op het moment dat een herinnering gemaakt wordt. En dat deze herinnering nooit meer zal verdwijnen en intens blijft bestaan door het zien van de foto’s.

Met mij gaan jullie op pad, wat leuks doen, herinneringen maken. We gaan naar een locatie waar jullie graag komen en waar je helemaal op je gemak bent. Daar creëren we samen een ongedwongen, gezellige en spontane sfeer waarin ik jullie interactie, liefde en persoonlijkheden in de puurste vorm fotografeer. Herinneringen om nooit te vergeten, dat is fotografie voor mij. Dat is mijn passie.

Naast fotograaf ben ik ook moeder, vrouw van Chris, creatieveling, langvoedster, draagmama en misschien zelfs wel een beetje een geitenwollensok. Als ik niet bezig ben met fotografie, ben ik met onze kindjes of aan het ploeteren achter de naaimachine. Ik ben eigenwijs, sensitief en zit niet graag stil.

Werkwijze

Bij mij kan je terecht voor een lifestyle fotoshoot voor bijvoorbeeld gezinnen, borstvoeding, dragen of zwangerschap. Tijdens deze fotoshoot maak ik pure en realistische foto’s naar jullie wens. Voor de fotoshoot geef jij aan in welke samenstelling je graag een foto wil en daarmee ga ik tijdens de shoot aan de slag, ik maak naar mijn inzicht foto's zoals we besproken hebben. Daarnaast zorg ik altijd voor minimaal één mooie foto van iedereen apart en in verschillende andere samenstellingen.

De fotoshoot doen we op een locatie waar jullie je fijn voelen, dit kan bij jullie thuis zijn of ergens waar jullie graag komen. Samen zorgen we voor een ongedwongen, gezellig en spontane sfeer waarin ik jullie interactie, liefde en persoonlijkheden in puurste vorm fotografeer. Na de shoot ga ik aan het werk om de mooiste plaatjes van de fotoshoot uit te zoeken en te bewerken. Deze foto's krijg je in groot en kleiner formaten digitaal opgestuurd en je kan prachtige professionele producten bijbestellen.

Contact of meer weten?

Zou je met mij op pad willen? Onder het kopje prijzen vind je meer informatie over de pakketten met de prijzen. Of je stuurt mij gelijk een berichtje om een fotoshoot te plannen via het contactformulier waar je ook met andere vragen terecht kan.