Wie ik ben
Fotografie is mijn grote hobby en steeds vaker krijg ik de vraag krijg of ik foto's wil maken, vandaar mijn digitale portfolio en de verhalen op mijn weblog. Ik vind het super leuk om kindjes, koppels, gezinnen en gelegenheden te fotograferen. Nu ben ik geen fotograaf die jullie neerzet en vraagt om te lachen naar de camera. Ik hou er meer van om een situatie creëren, waarin jullie jezelf zijn, hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan spelen op het strand, wandelen in het bos of rommelen in huis. Daarbij fotografeer ik terwijl jullie je ding doen en zal ik af en toe uitdagen tot bepaalde (com)posities. Hierdoor fotografeer ik jullie zoals jullie zijn in plaats van geposeerde plaatjes waarin je jezelf misschien niet herkent.

Op mijn blog schrijf ik (na toestemming te vragen) artikelen over de fotoshoots en de evenementen die ik heb gefotografeerd, deze vind je onder de tag fotografie.

Wat fotografeer ik
Er zijn vele vormen van fotografie die ik leuk vind. Naast de gestandaardiseerde shoots (zwangerschaps-, gezins-, borstvoedings- en draagfotografie) kan je bij mij ook terecht voor portretten en rapportages. Hierbij kan je denken aan portretten van kindjes, koppels, gezinnen, delen van gezinnen, newborn of zelfs bevallingsfotografie, maar ook werkgerelateerde foto's of rapportages van evenementen en bijeenkomsten. Heb je iets in je hoofd maar weet je niet of ik daar de fotograaf voor ben? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Praktische zaken
Waar?
In principe fotografeer ik overal. De mooiste plekken vind ik op het strand en in de natuur, maar thuis of op lokatie is geen enkel probleem. Wanneer de lokatie meer dan 7 kilometer vanaf Koudekerke ligt reken ik een kilometervergoeding van 19 cent per kilometer en worden eventuele parkeerkosten doorberekend. Langer dan drie kwartier reis ik alleen in overleg.

Hoe ga ik in het werk?
Na plaatsing van je bestelling neem ik contact met je op. In dit contact hebben we het over de locatie, jouw ideeën, het soort foto's dat je in gedachten hebt en spreken we een datum en tijd af. Twijfel je nog? Stuur me gerust eerst een berichtje.

Na de fotoshoot bewerk ik de foto’s en ontvang je binnen 2 weken een selectie in klein formaat met watermerk. Uit deze selectie kies jij de foto’s die je wilt kopen. Zijn dit er meer dan bij de shoot zijn inbegrepen? Dan kan je nog foto's bijbestellen in de webshop. Nadat jij je keuze gemaakt hebt stuur ik de foto's zo snel mogelijk in hoge kwaliteit, digitaal en zonder watermerk naar je op.

Hoe worden de foto's verzonden?
Zowel de voorselectie als de foto's die jij hebt gekozen worden verzonden via WeTransfer. Dit geeft jou de mogelijkheid om de foto's te downloaden wanneer het jou uitkomt.

Kan ik foto's nabestellen?
In principe worden alle voorgeselecteerde foto's een jaar bewaard. Nabestellen is dan ook geen probleem.